Items

Gratis verzending op alle bestellingen boven de €50,-

Vintage webshop

Naast grote online platformen waar jij je kleding op kan kopen en verkopen, komen er steeds meer vintage kleding webshops. En dat is leuk! Want er is meer dan genoeg kleding voor iedereen en het is ook nog eens sustainable!

Veel kleding die niet verkocht wordt of in een textielbak eindigt, komt op gigantische stortplaatsen terecht. Dat is dubbel jammer want het is slecht voor het milieu en de meeste kleding is nog mooi genoeg voor een tweede of derde leven.

leuke vintage webshop

Online kleding platforms

Het aantal online koop- en verkoop platforms voor tweedehands kleding groeit razendsnel. Dat is enerzijds fijn want hoe meer tweedehands kleding er in omloop blijft, hoe duurzamer en stijlvoller de outfits en looks worden.
Anderzijds zijn er toch wat nadelen, waardoor we bij Rehaves de bomen het bos niet meer zagen:

  • Iedereen kan zijn of haar kleding promoten en je moet maar hopen dat er geen gaatjes, scheuren of verkleuringen te vinden zijn; 
  • Bovendien werden we overspoeld door het kledingaanbod van merken waarbij wij onze vraagtekens zetten vanwege hun super fast fashion imago. Een blouse tweedehands aanbieden voor 3,-  terwijl deze ooit voor 4,- nieuwwaarde is gekocht? Dat vinden wij een beetje vreemd;
  • Slechte foto’s waarop niet duidelijk wordt hoe het item zou vallen wanneer je het zou kopen, terwijl retourneren niet hetgeen is wat je wil na je aankoop.

Daarom besloten we bij Rehaves om items en accessoires aan te bieden die écht de moeite waard zijn voor een tweede leven. Bijzondere vintage items, die je niet zo snel tussen de basics ziet hangen. Daarnaast worden alle gebreken netjes vermeld en proberen wij de items zo goed mogelijk te belichten met foto’s en detailfoto’s. 


Ben jij op zoek naar kleding verkoop tips?
Dit artikel geeft handige verkooptips

vintage winkel online

Luxueuze vintage artikelen

Daar ligt bij Rehaves niet de voorkeur. Tuurlijk is er een toffe Ralph Lauren rok te vinden of een tweedehands Burberry jas. Maar toffe tweedehands kleding hoeft niet per sé van high end merken te komen vinden wij. Daarnaast biedt Rehaves geen kleding aan van zogenaamde retro- of vintage merken. Dat soort merken inspireren hun collecties op mode uit bijvoorbeeld de jaren 60 of 70.

Vintage merken

Daarom biedt Rehaves een pre-loved assortiment van alle soorten items aan. Als ze maar tof en eyecatching zijn! Een item van een high fashion merk wordt als zodanig benoemd in de titel. Is het een kledingstuk of accessoire van een relatief onbekend merk dan wordt dit achterwege gelaten. Indien er geen label te vinden is, vermelden we dit in de omschrijving bij de productfoto’s.

Online kleding webshop

Rehaves focust zich op tweedehands dameskleding en accessoires. Denk aan retro blousejes, vintage rokken, mooie lammy jassen, tweedehands en oversized truien en vintage sneakers. Voor ieder wat wils. Meubilair en andere vintage spullen zijn wellicht iets voor de toekomst.

rehaves logo

Vintage kleding winkel

Momenteel is Rehaves alleen als vintage online shop actief. We proberen de kleding zo goed mogelijk te beschrijven en te showen waardoor onaangename verrassingen jou bespaard blijven, net zoals het terugsturen van een eventuele miskoop. Ons streven is om één van de beste webshops te worden op pre-loved gebied. Heb jij daarom nog een toffe tip? Of wil je graag samenwerken? Neem contact met ons op!

Leuke webshops

Hoe meer liefde voor tweedehands kleding, des te beter. In dit artikel vind je een leuk overzicht van meer online verkoop en inkoop platformen en leuke vintage webshops.