Items
Gratis verzending op alle bestellingen boven de €50,-

Hoe kunnen we je helpen?

Bestellingen & retourneren

De verzendtijd bedraagt gemiddeld 2 tot 3 dagen binnen Nederland en België.
Helaas kan Rehaves deze tijden niet garanderen vanwege mogelijke vertragingen bij pakket bezorging.

Rehaves bezorgt jouw pakket binnen Nederland al voor €3,95. Woon je in Belgie dan bedragen de verzendkosten €6,95. Geshopt boven de €50,00? Dan verzenden we je pakket gratis!  

Soms valt een bestelling tegen. Jammer, maar geen probleem!
Vul het meegezonden retourformulier in en stuur je aankoop binnen 14 dagen naar ons op (retourkosten voor eigen rekening). Na ontvangst storten wij binnen 14 dagen het geld terug.

Vervelend. Van de meeste items hebben wij er maar 1, daarom geldt er een “wie het eerst komt, wie het eerst maalt.” Wacht dus niet te lang.

Bestellen kan via IDEAL, Paypal, Creditcard en Klarna.

Maatvoering, conditie & items

De maatvoering is door de jaren heen wat verandert. Wij hanteren de internationale size guide. Het kan dus voorkomen dat er een andere maatvoering in het kledingstuk staat dan wij aangeven. Twijfel je nog steeds en wil je meer exacte afmetingen, stuur ons dan een bericht en we proberen je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wij proberen de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Alle kleding is handmatig geselecteerd. Omdat het pre-loved blijft kan het voorkomen dat er kleine imperfecties te vinden zijn. Dit staat altijd aangegeven bij de product omschrijving en indien mogelijk zijn er foto’s toegevoegd.

Hoewel op dit moment onze focus op kleding en items voor dames ligt, kun je de uniseks afdeling checken.

Samenwerking en contact

Rehaves werkt graag samen met bloggers/influencers. Heb jij een blog, Youtube, Instagram, Tiktok of wellicht een ander platform waarbij jij mogelijkheden tot een samenwerking ziet? Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Dat kan als je aan een aantal criteria voldoet. Lees deze hier.

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan.
Stuur alsnog gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact op.

Stuur ons een berichtje via deze pagina.

Nee, wij hebben alleen een online webshop.

No worries, Rehaves is een Nederlands bedrijf met KVK en BTW nummer. Wij zijn verplicht om aan alle wetten en regels te voldoen. 
Rehaves is ontstaan uit de liefde voor verkoop op United Wardrobe, daarna overgenomen door Vinted.